Μετακίνηση

Μετακίνηση - ΛύσειςΜετακίνηση. Απαραίτητη, καθημερινή ανάγκη. Αν δεν μετακινήσε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με το ταξί, τότε θα πρέπει να έχεις ένα αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιείς τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Πέραν από αυτό, η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από το κράτος, έτσι ώστε ακόμα και ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ να προκαλέσεις με ένα ατύχημα, να μην την πληρώσεις εσύ, αλλά η ασφαλιστική εταιρεία. Σε αντίθετη περίπτωση θα επικρατούσε το χάος στους δρόμους.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι μπορείς με την ίδια ασφάλιση αυτοκινήτου, να προστατέψεις το αγαπημένο και απαραίτητο περιουσιακό σου στοιχείο. Το δικό σου αυτοκίνητο. Ναι μπορείς να το προστατεύσεις! Γιατί σε ένα ατύχημα θα έχεις και εσύ ζημιές στο αυτοκίνητο σου. Που αυτές πρέπει να τις πληρώσεις μόνο σου, αν θεωρηθείς υπεύθυνος ότι εσύ προκάλεσες το ατύχημα. Που αν αυτές ανέρχονται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ, αποχαιρέτησε την "αγάπη'' σου για αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες. Είναι κάτι που πίστεψε με δεν θα ήθελες να σου συμβεί, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά για τις μετακινήσεις σου.

Έλα να σου δείξω, πως μπορείς να το προστατεύσεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf