Προστασία Επιχείρησης

Προστασία ΕπιχείρησηςΕπιχειρηματίας σημαίνει επιχειρώ. Δημιουργώ και αναπτύσσω την επιχείρηση μου. Που στην Ελλάδα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Πολλές φορές ο επιχειρηματίας θεωρείται ήρωας με όλα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει. Αλλά και όταν καταφέρει με μόχθο και ιδρώτα να την στήσει και να την δουλεύει οι κίνδυνοι δεν παύουν να υπάρχουν. Εκτός από μια φυσική καταστροφή που μπορεί να είναι εκτεθειμένη μια επιχείρηση, όπως μία πλημμύρα, έχει και άλλους πολύ πιο καθημερινούς κινδύνους να αντιμετωπίσει.

Κλοπή, ληστεία, βανδαλισμός, αθέτηση πληρωμών από πελάτες, καταγγελίες και μηνύσεις από διάφορους (πελάτες, εργαζόμενους, ανταγωνιστές) αλλά και η υγεία του ιδιοκτήτη είναι μερικοί από αυτούς.

Όλα αυτά που απορρέουν από την επιχειρηματική δραστηριότητα, μπορούν να προστατευθούν με ένα πρόγραμμα Ασφάλιση Επιχείρησης, γιατί τίποτα δεν πρέπει να σταματήσει την πορεία, προς την  επιχειρηματική επιτυχία!

Το Κέρδος  από την Ολοκληρωμένη Προστασία της επιχείρηση σου, είναι στο χέρι σου!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf