Ασφάλεια Υγείας

Ανάγκη ή Πολυτέλεια;

Η ασφάλεια Υγείας, μήπως είναι πολυτέλεια; Μήπως είναι πεταμένα λεφτά; Ψιλά γράμματα! Μάλλον δεν την έχω ανάγκη! Σιγά τώρα μην κάνω ασφάλεια Υγείας! Με τι λεφτά; Είμαστε τώρα για τέτοια πράγματα; Δεν πρόκειται να πάθω τίποτα, τόσα χρόνια τι έπαθα; Η τύχη είναι μαζί μου! Τέτοια και άλλα παρόμοια σκέφτεται κανείς καθημερινά!

Γιατί να αποκτήσω ένα Συμβόλαιο Υγείας;

Mήπως η Υγεία μου, είναι ότι Πολυτιμότερο έχω;

θα ήθελα να απολαμβάνω;

1. Άμεση Λύση:

Γιατί όταν προκύψει ένα ζήτημα υγείας πρέπει να τo αντιμετωπίσω άμεσα. Η καθυστέρηση στην αντιμετώπισή του μπορεί να είναι αιτία για επιπλοκές, τις περισσότερες φορές σημαντικότερες του αρχικού προβλήματος.

2. Yψηλό κόστος εξόδων:

Γιατί όταν είμαι ασφαλισμένος δεν με απασχολεί το κόστος αποκατάστασης της υγείας μου, δρω άμεσα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας την επιδείνωση της κατάστασής μου.

3. Αποφυγή Άγχους:

Γιατί όταν είμαι ασφαλισμένος αποφορτίζομαι από το άγχος και επικεντρώνομαι αποκλειστικά  στην φροντίδα τόσο της δικής μου υγείας, όσο και των δικών μου ανθρώπων;

4. Σήμερα που είμαι Υγιής:

• Γιατί όσο νωρίτερα ασφαλιστώ τόσο καλύτερα!, καθώς τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, όχι μόνο αυξάνουν το κόστος, αλλά και την πιθανότητα απόρριψης της ασφάλισης μου, από την  εταιρεία.

5. Χαμηλό Κόστος:

Γιατί μήπως το κόστος ενός Συμβολαίου Υγείας έχει γίνει πλέον προσιτό για όλους;

Κοντά σου:

Είμαι στην διάθεση σου, για να Δημιουργήσουμε από Σήμερα ένα Λογαριασμό Υγείας προσαρμοσμένο στις δικές σου Προσωπικές Ανάγκες!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 |
Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf