Παιδικά Προγράμματα

Παρόν! & Μέλλον! 

Τα παιδιά είναι ο θησαυρός, η πηγή έμπνευσης και η Ελπίδα για κάθε γονιό. Όμως στην καθημερινότητα, τα παιδιά δεν μας φέρνουν μόνο χαρές, αλλά και ανησυχίες!

Η καθημερινή τους Εξασφάλιση, αλλά και το Μέλλον τους είναι το πιο σημαντικό μέλημα κάθε γονιού, από την στιγμή που θα έρθουν στην ζωή μας. Από τα πρώτα τους χρόνια, νοιαζόμαστε για το Μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις Σπουδές, την Στέγαση του, την Επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την Υγεία τους. Όλα αυτά  είναι λογικό να μας οδηγούν στην επιθυμία να τους παρέχουμε από τώρα όλα τα εφόδια για να ανταποκριθούν στις Απαιτήσεις του  Μέλλοντος.   

Πως μπορώ να του εξασφαλίσω όλα αυτά; 

Με την Δημιουργία ενός Παιδικού Προγράμματος, το οποίο θα του παρέχει

1. Εγγυημένο Κεφάλαιο:

Ο Ευέλικτος Σχεδιασμός του Προγράμματος, σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε στο παιδί σας, ένα Εγγυημένο Κεφάλαιο το οποίο θα του είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των Ονείρων του, ξεκινώντας από Σήμερα με μικρά ποσά αποταμίευσης. 

2. Έκτακτες Καταβολές:

Κατά την διάρκεια του Προγράμματος, ανάλογα τις συγκυρίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, έχετε το πλεονέκτημα να ενισχύσετε περαιτέρω το Εγγυημένο Κεφάλαιο του, μέσω Έκτακτων Καταβολών.

3. Επιπλέον Κέρδη:

 Στην λήξη του προγράμματος λαμβάνετε και επιπλέον χρήματα, από την λήψη  Μερισμάτων! τα οποία θα προκύψουν πέραν του εγγυημένου επιτοκίου 2,5%, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στην επένδυση σας, φτάνοντας στο 3% με 4%. 

4. Ολοκλήρωση Προγράμματος:

• Ακόμα και στην περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργασία ή  απουσία από τη ζωή, αυτού που έχει αναλάβει την πληρωμή του πρόγραμμα, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει η ίδια πλέον, την απρόσκοπτη  ολοκλήρωση του προγράμματος. 

5. Η Λήξη είναι δική του:

Στην λήξη του Προγράμματος μπορεί να λάβει Εφάπαξ το Εγγυημένο Κεφάλαιο ή να λάβει Εγγυημένα Μηνιαίο Εισόδημα για 4, 5 ή 10 χρόνια.

6. Νοσοκομειακή Περίθαλψη:  

• Η Φροντίδα της Υγείας του σήμερα είναι αναγκαία πάρα ποτέ. Παρέχεται επομένως η δυνατότητα ενσωμάτωση και ενός Προγράμματος Νοσοκομειακής Περίθαλψης, προστατεύοντας το έτσι από τις συνέπειες μιας ξαφνικής ασθένειας ή ενός ατυχήματος.   

Σε ποιους απευθύνεται;

• Το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το Παρόν και το Μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός έως και 17 ετών) 

Κοντά σου: 

 • Είμαι στην διάθεση σου, για να Δημιουργήσουμε από Σήμερα, το Παρόν αλλά και το Μέλλον του!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 |
Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2022 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf