Εξασφαλίστε το συμβόλαιο σας

Εξασφαλίστε το συμβόλαιο σας, με 8 εύκολους τρόπους πληρωμής του

Συνεχίζοντας να απολαμβάνετε την Προστασία του Συμβολαίου σας, μπορείτε με 8 εύκολους και απλούς τρόπους, να συνεχίζετε να είσαστε πάντα και εσείς και η οικογένεια σας εξασφαλισμένοι.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Εύκολα και απλά, στο ειδοποιητήριο πληρωμής το οποίο λαμβάνετε, είτε ταχυδρομικά, είτε στο email σας, αναγράφεται ο Ηλεκτρονικός Κωδικός Πληρωμής και τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή του συμβολαίου σας:

1. Με μετρητά, σε όλες τις Τράπεζες.

2. Mε χρέωση του Τραπεζικού σας Λογαριασμού, σε όλες τις Τράπεζες.

3.  Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, Visa ή MasterCard. Η καταβολή μπορεί να γίνει ακόμα και σε άτοκες δόσεις, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της ασφαλιστική εταιρείας σας (π.χ. τηλεφωνικό κέντρο: Εθνικής Ασφαλιστικής: 18189).

4.  Μέσω των ΑΤΜ, χρησιμοποιώντας την κάρτα αναλήψεων μετρητών και ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του ATM.

5. Μέσω Internet Banking, μέσα από το site της Τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε.

6. Μέσω Phone Banking, καλώντας στον ειδικό τηλεφωνικό αριθμό που διαθέτει η συνεργαζόμενη τράπεζα και ακολουθώντας τις ηχογραφημένες οδηγίες για την πραγματοποίηση της συναλλαγή, εύκολα γρήγορα και απλά.

7. Με μετρητά στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ.

8. Με μετρητά ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, στα υποκαταστήματα της ασφαλιστικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεστε.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση, μην διστάσετε να με καλέσετε προκειμένου να απαντήσω Δωρεάν σε οποιαδήποτε απορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2023 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf