Πώς να καλυφθείτε από Ανασφάλιστο όχημα

Πώς να καλυφθείτε από Ανασφάλιστο όχημα

Τι σημαίνει ανασφάλιστο όχημα; 

Σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος κυκλοφορεί το όχημα του, χωρίς να έχει συνάψει Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με κάποια Ασφαλιστική Εταιρεία, παρόλο που έχει εκ του νόμου αυτή την υποχρέωση.

• Πόσο κοστίζει;

Την κάλυψη αυτή την παρέχουν όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείας, με κόστος που ξεκινά από τα 2 έως 4 ευρώ το εξάμηνο για τα επιβατικά Ι.Χ.

Περισσότερα

Εξασφαλίστε το συμβόλαιο σας, με 8 εύκολους τρόπους πληρωμής του

Εξασφαλίστε το συμβόλαιο σας

Συνεχίζοντας να απολαμβάνετε την Προστασία του Συμβολαίου σας, μπορείτε με 8 εύκολους και απλούς τρόπους, να συνεχίζετε να είσαστε πάντα και εσείς και η οικογένεια σας εξασφαλισμένοι.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Εύκολα και απλά, στο ειδοποιητήριο πληρωμής το οποίο λαμβάνετε, είτε ταχυδρομικά, είτε στο email σας, αναγράφεται ο Ηλεκτρονικός Κωδικός Πληρωμής και τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή του συμβολαίου σας:

1. Με μετρητά, σε όλες τις Τράπεζες.

2. Mε χρέωση του Τραπεζικού σας Λογαριασμού, σε όλες τις Τράπεζες.

Περισσότερα

Τι σημαίνει Φροντίδα Ατυχήματος;

Τι σημαίνει Φροντίδα Ατυχήματος;

Η Φροντίδα Ατυχήματος είναι μια άγνωστη παροχή σε πολλούς από εμάς. Απαραίτητη και αναγκαία παροχή όμως, για τον καθένα μας! Προσφέρετε από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και την παρέχουν οι εταιρίες Οδικής Βοήθειας, με τις οποίες αυτές συνεργάζονται.

Πόσο κοστίζει η Φροντίδα Ατυχήματος;

 Το κόστος της είναι ελάχιστο με λιγότερο από 2 ευρώ το εξάμηνο, η αξία όμως και η χρησιμότητα της τεράστια!

Περισσότερα

Προσοχή! - Παγίδες στην Ασφάλεια του Δανείου σας!

Παγίδες στην Ασφάλεια του Δανείου σας!

Όταν δανειζόμαστε από μία τράπεζα αυτό που κάνουμε όλοι σαν πελάτες, είναι να συγκρίνουμε μόνο τα επιτόκια δανεισμού.

Μήπως θα έπρεπε να προσέξουμε και κάτι άλλο το οποίο είναι εξίσου σημαντικό και συχνά το παραβλέπουμε; Έχετε αναρωτηθεί πόσο σημαντική είναι η δική σας Ασφάλιση Ζωής ως Δανειολήπτης και η Ασφάλιση της Κατοικίας σας;

Περισσότερα

pos_mporo_na_antimetopiso_tin_krisi Πως μπορώ να αντιμετωπίσω την κρίση;

Πως μπορώ να αντιμετωπίσω την κρίση;

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει εισβάλει στην καθημερινότητα μας, απρόσκλητη και αναπάντεχα, όμως στο χέρι μας είναι να συμβαδίσουμε αξιοπρεπώς μαζί της!

Η οικονομική κρίση είναι κάτι που δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη, ούτε και υπάρχουν μαγικές λύσεις για αυτό. Αυτό μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η δική μας στάση απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν! Και αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε με σίγουρα και θεαματικά αποτελέσματα! Χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να αντικαταστήσουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας με έναν περισσότερο ρεαλιστικό και να βρούμε τρόπους να είμαστε καλά μέσα σε αυτή την κρίση.

Περισσότερα

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf