Όνειρο Ζωής

Όνειρο ΖωήςΌνειρο Ζωής σχεδόν για κάθε Έλληνα είναι το σπίτι. Αν και έχει γίνει ακριβή η διατήρηση ιδιοκτησίας στην Ελλάδα νομίζω ότι παραμένει το όνειρο κάθε Έλληνα να έχει το δικό του σπίτι. Το όνειρο ζωής όμως διατρέχει και έναν άλλο κίνδυνο. Το κίνδυνο από φυσικές καταστροφές. Που στην Ελλάδα δεν είναι και λίγες. Σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές. Και αυτός είναι ένας συνεχής κίνδυνος. Και όσο περνάνε τα χρόνια και πληθαίνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Η προστασία της ακίνητης περιουσίας θεωρείτε πλέον απαραίτητη. Για αυτό και σε όλα τα αναπτυγμένα κράτη η ασφάλεια σπιτιού είναι υποχρεωτική. Το Όνειρό Ζωής, πρέπει να προστατευθεί. Στην Ελλάδα εκτός των ενυπόθηκων σπιτιών που πρέπει υποχρεωτικά λόγω δανείου να ασφαλιστούν, ελάχιστα σπίτια είναι προστατευμένα από φυσικές καταστροφές. Επαφίεται στην κρίση του κάθε ιδιοκτήτη κατά πόσο το θεωρεί σημαντικό ή όχι.

Όσο σημαντική επομένως είναι η προστασία της οικογένειας μας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η προστασία της περιουσίας μας.  Το Όνειρο Ζωής που με τόσο κόπο έχεις αποκτήσει και εκεί ζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα πρέπει να προστατευθεί, με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλιση κατοικίας, με ένα κόστος που δεν ξεπερνά έναν καφέ την ημέρα.

Είμαι κοντά σου, για να προστατεύσουμε το δικό σου Όνειρο Ζωής!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf