Γιατί να Δημιουργήσω Σήμερα έναν Λογαριασμό Προστασίας;

Γιατί να Δημιουργήσω Σήμερα έναν Λογαριασμό Προστασίας της Υγείας μου;

Γιατί η Υγεία είναι, ότι πολυτιμότερο έχετε!

Με την δημιουργία ενός Λογαριασμού Υγείας αποφορτίζεστε από το άγχος του κόστους των εξόδων νοσηλείας και επικεντρώνεστε μόνο στη φροντίδα τόσο της δικής σας Υγείας, όσο και των δικών σας ανθρώπων, με τον καλύτερο για εσάς τρόπο.

Αποφεύγετε τη γραφειοκρατία, αναμονές και καθυστερήσεις είτε πρόκειται για ένα απλό παραπεμπτικό εξετάσεων, είτε για μια σοβαρή νοσηλεία.

Σας παρέχετε κάλυψη από το πρώτο ευρώ και έως 1.500.000 ευρώ, για έξοδα νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος. Εσείς δεν πληρώνεται τίποτα!

Σας παρέχετε η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του νοσηλευτικού ιδρύματος, στο οποίο επιθυμείτε να νοσηλευτείτε. Απολαμβάνοντας έτσι, αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, σε καταξιωμένους στο χώρο της Υγείας Ιατρικούς Ομίλους.

Σας παρέχετε η δυνατότητα να αναζητάτε ιατρικές υπηρεσίες, ποιότητας από ιατρούς και χειρουργούς της επιλογής σας, χωρίς ανησυχία ακόμη και για το ύψος των αμοιβών τους.

Σας παρέχετε η δυνατότητα, Υπηρεσιών Αποκλειστικής Νοσοκόμας.

Σας παρέχετε, Επείγουσα Μεταφορά και Ιατρική Βοήθεια, με κάθε μεταφορικό μέσο, όπου και αν βρεθείτε, συμπεριλαμβανομένης και της Αερομεταφοράς!

Η απόκτηση ενός Λογαριασμό Προστασίας της Υγείας μου, είναι ακριβή;

Η απόκτηση ενός Λογαριασμού Υγείας, είναι πλέον προσιτή για όλους! Εάν για οικονομικούς λόγους αποφεύγετε να προστατευθείτε - εξασφαλιστείτε, αναλογιστείτε πόσο υψηλό θα είναι το κόστος αντιμετώπισης ενός ξαφνικού σοβαρού προβλήματος Υγείας στην οικογένεια σας.

Το προσιτό ύψος όμως, μπορείτε να το μειώσετε ακόμη περισσότερο! Επιλέγοντας εσείς τελικά, το χρηματικό ποσό, που μπορείτε να διαθέσετε. Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα στα μέτρα σας!

Η επιλογή καταβολής των ασφαλίστρων είναι στην δική σας ευχέρεια! Μπορεί να είναι εξάμηνος ή τρίμηνος, αλλά και ο μηνιαίος τρόπος καταβολή είναι σίγουρα ακόμη πιο οικονομική επιλογή.

Πότε να Δημιουργήσω έναν Λογαριασμό Προστασίας της Υγείας μου;

Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Τώρα που είστε υγιής, καθώς τα τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται συχνότερα σε μεγαλύτερη ηλικία, αυξάνουν όχι μόνο το κόστος αλλά και την πιθανότητα απόρριψης της ασφάλισης από την εταιρεία.

θέλεις να αποκτήσεις όλες αυτές τις παροχές;

Θέλεις να έχεις την δική μου Δωρεάν υποστήριξη και την σύνταξη μιας Προσωπικής Μελέτης, ειδικά διαμορφωμένης πάνω στις δικές σου Προσωπικές Ανάγκες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf