Παγίδες στην Ασφάλεια του Δανείου σας!

Προσοχή! - Παγίδες στην Ασφάλεια του Δανείου σας!

Όταν δανειζόμαστε από μία τράπεζα αυτό που κάνουμε όλοι σαν πελάτες, είναι να συγκρίνουμε μόνο τα επιτόκια δανεισμού.

Μήπως θα έπρεπε να προσέξουμε και κάτι άλλο το οποίο είναι εξίσου σημαντικό και συχνά το παραβλέπουμε; Έχετε αναρωτηθεί πόσο σημαντική είναι η δική σας Ασφάλιση Ζωής ως Δανειολήπτης και η Ασφάλιση της Κατοικίας σας;

Όταν η ασφάλιση γίνεται μέσα από την τράπεζα, πολλές φορές παρατηρείτε το φαινόμενο να υπάρχουν υπέρογκες χρεώσεις ασφαλίστρων που κρύβονται στις μηνιαίες δόσεις και το χειρότερο ακόμα, να έχετε ασφαλιστεί για λάθος ασφαλιζόμενα κεφάλαια, καθώς η τράπεζα ασφαλίζει τα χρήματα που δάνεισε και όχι ολόκληρη την αξία του ακινήτου με αποτέλεσμα αν συμβεί ζημιά η τράπεζα να εισπράττει τα χρήματα της και ο πελάτης να παραμένει με ένα κατεστραμμένο ακίνητο.

Επιλέγοντας όμως για την ασφάλιση του ακινήτου σας, έναν Επαγγελματία Ασφαλιστικό Σύμβουλο, ο οποίος έχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία, σας εξασφαλίζει την ασφάλιση ολόκληρου του δανειζόμενου ποσού, ολόκληρη την κατασκευαστική αξία της περιουσία σας και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Άλλη μια παγίδα από την οποία μόνο ο Προσωπικός μας Σύμβουλος, μπορεί να σας προστατεύσει, είναι ότι η ασφάλιση του ακινήτου σας, δεν αφορά μόνο την προστασία από σεισμό την οποία επιθυμεί η  τράπεζα, αλλά και από άλλες φυσικές καταστροφές, όπως θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χαλάζι, παγετός, μιας και η τράπεζα δεν τις  λαμβάνει υπόψη της.

Όσο σημαντική  είναι η προστασία της οικογένειας μας!  άλλο τόσο σημαντική είναι και η προστασία της περιουσίας μας!

Το Όνειρο Ζωής που με τόσο κόπο έχεις αποκτήσει και εκεί ζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα πρέπει να προστατευθεί! με ένα κόστος που δεν ξεπερνά έναν καφέ την ημέρα!

Είμαι επομένως κοντά σου Δωρεάν, για να ελέγξουμε αν θέλεις τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σου, προκειμένου να αποφύγεις τις παγίδες και να προστατεύσεις το δικό σου Όνειρο Ζωής!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο: 2103003456 | 6932440700 Μέσω Skype | Αφήστε το μήνυμα σας | info@kanelopoulos-advice.gr 

© 2024 Kanelopoulos-advice.gr | Designed by antoramf